Blue Flower

Verzoeken om financiële ondersteuning moeten voorzien zijn van een overzichtelijke begroting van inkomsten en uitgaven. Van de aanvragers wordt verwacht dat zij zich ervoor inspannen zo veel mogelijk de kosten te dekken. Of het een evenement betreft waarmee Almelo zich in cultureel opzicht kan onderscheiden wordt als factor zeker meegewogen.

Uw aanvraag kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Naast reguliere ondersteuning vanuit Stichting Stadsfonds, kunt u bij ons ook echter ook ondersteuning aanvragen vanuit het Initiatievenfonds Amateurkunst van de Gemeente Almelo en vanuit de Waarderingssubsidie Gemeente Almelo. Vanuit deze fondsen kennen wij onder voorwaarden nog wel steeds ondersteuning toe aan projecten in 2017. Het is mogelijk dat uw aanvraag in aanmerking komt voor meervoudige ondersteuning. Wij toetsen uw aanvraag daarop. U hoeft dus slechts 1 aanvraag in te dienen, waarin u motiveert waarom u aan criteria voor toekenning voldoet. 


Hoe en wanneer krijg ik bericht?
Het Stadsfondsbestuur komt circa zes keer per jaar bijeen en beoordeelt de in die periode binnengekomen aanvragen aan de hand van toekenningsrichtlijnen. Binnen twee weken na de vergadering brengen wij de indieners per e-mail op de hoogte van de beslissing.